OM FACE IT

Face It hvem er vi?
Face It ble etablert i 1999 og åpent sin første klinikk i Frognerveien, og i 2004 ble Face It klinikk Sandvika etablert.
Face It har i alle år jobbet målrettet med å utvikle et helhetlig kvalitetskonsept innenfor hudpleie, negldesign, fotpleie og kosmetisk medisinsk behandling. Vår behandlingsmeny tilpasses sesonger og trender og vi skreddersyr en behandlingsplan som passer dine spesifikke behov. Vi jobber resultatorientert med alle hudproblemer men utfører også velværebehandlinger fra topp til tå dersom du trenger total avslapning og ny energi. Vi har i dag nærmere 8 dyktige medarbeidere ved vår avdeling i Sandvika.
Face It eies av VAMI AS som er 100% eid av Celina Midelfart.

Face It Klinikk /Face It Medical
I vår klinikk er det en hyggelig og varm atmosfære der du kan slappe av i trygge hender. Våre terapeuter er under kontinuerlig faglig utvikling og går igjennom kvalitetsprogram som gjør at du møter trygghet og kompetansesterke terapeuter til enhver tid. Vårt team består av hud- og kroppsterapeuter, kosmetisk sykepleier, autoriserte fotterapeuter, og autorisert helsesekretær/kosmetisk medisinsk hudterapeut samt negldesignere. Vår klinikk samarbeider med leger i Oslo og Bærum så du kan være trygg på at du til enhver tid får best mulig tverrfaglig behandling.
Vår klinikksjef har 20 års fartstid i bransjen og har bla bakgrunn som fagansvarlig lærer/spa avdelingsleder ved Hudpleieakademiet AS i tillegg til internasjonal arbeidserfaring innen hudpleie og spabransjen.

Presentasjon ansatte:

Lene Gundersen
Er utdannet hud og kroppsterapeut ved Strømsbu VGS og 12 års erfaring bla som terapeut fra Solsiden Spa og Alles Beauty. På Face It Sandvika er hun en av våre avanserte seniorterapeuter og Ass. Klinikksjef. Lene har spesialisering innen microblading og var en av Norges første Dermalogica Eksperter.

Greta Barkauskiene
Vår eminente negldesigner fra Litauen støper gelenegler, gjør generelle manikyr behandlinger, gelelakk, fotpleie, voksing og farging/forming av bryn og vipper.

Emilie Hestnes
Er utdannet hud og kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet og har tidligere erfaring fra Norefjell og Kragerø spa. Emilie har spesialisering innen vippeextensions og er på god vei til å gjennomføre dermalogicas ekspertprogram.

Monika Doroz
Er utdannet hud og spaterapeut fra Polen der hun også har flere års erfaring fra spabransjen. Monika er en dyktig terapeut som er opptatt av både velvære og at du skal få en behandling tilpasset dine behov.

Nicola Vendrell
Klinikksjef, kosmetisk medisinsk hudterapeut, autorisert helsesekretær med 20 års bransjeerfaring fra inn og utland bla fra Champneys Spa & Health Club, London, Artesia Spa Grand Hotel, Fagansvarliglærer ved Hudpleieakademiet og instruktør for dermalogica Norge. Hun utfører de fleste behandlinger fra topp til tå med spisskompetanse innen hudpleie, spabehandlinger og kosmetisk medisinsk behandling.

Lise-Mette Strand
Kosmetisk sykepleier og avansert Restylane og Botox behandler. Tidligere arbeidserfaring som kosmetisk sykepleier fra Nobel Clinic og Aleris.

Heidi Myrvang
Autorisert fotterapeut, linergist og bowen terapeut. Heidi har fotterapispesialisering innen behandling av diabetes pasienter og driver egen klinikk i tillegg til faste dager på våre klinikker.

 

Presseomtale Face It

http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article887934.ece
(3.2.2014)

http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article892091.ece
(6.3.2014)

http://m.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article900158.ece
(28.4.2014)

http://determination.blogg.no/1398888285_hudpleie_p_sitt_beste.html
(1.5.2014)

http://determination.blogg.no/1399398277_pleie_av_ansiktet.html
(6.5.2014)

http://www.klikk.no/kvinneguiden/bryllup/article909830.ece
(20.6.2014)

http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article907370.ece
(2.7.2014) Reach: 184

http://www.klikk.no/mote/detnye/shopping/article907646.ece
(30.7.2014)

http://www.klikk.no/kvinneguiden/mote/article919419.ece
(4.8.2014)

2018

https://stylista.no/skjonnhet/hud/hvordan-bli-kvitt-kviser

https://costume.no/hud/vi-har-testet-en-c-vitaminbehandling

 

Kontakt oss

Ditt navn

E-post

Melding