Medical Azzalure (Botox)

  • Azzalure 1 område

   -Panne
   -Glabella - (sinnarynken mellom øynene)
   -Kråkeføtter - (ytterkanten av øynene)
   1 område kr 2450,-
   2 områder kr 3890,-
   3 områder kr 4990,-
   Ved behandling av panne kan man få et lite løft av øyenbryn. Alle ønsker om å se opplagt og imøtekommende ut, men dype furer og rynker rundt øyne, panne og mellom øynene bidrar til at mange ofte ser eldre, «streng», eller irriterte ut. Botox er en effektiv behandling som fjerner rynker nesten umiddelbart. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner og effekten varer i snitt 3–5 måneder. Botulinumtoksin Type A er verdens mest benyttede metode for fjerning av rynker og gir tilnærmet umiddelbart resultat. Etter flere års erfaring med rynkebehandling, har Botulinumtoksin Type A vist seg å være en svært effektiv og sikker behandling. I svært små doser injiseres Botulinumtoksin Type A inn i utvalgte små ansiktsmuskler for å få de til å slappe av, og hemme muskelsammentrekningene som skaper linjer og rynker. Behandlingen vil glatte ut rynker og fine linjer, og gi et uthvilt uttrykk i ansiktet.

  • 2450,-

   Bestill time
  • Gummy smile

   «Gummy smile» betyr at man viser mye tannkjøtt når man smiler. Smilet gjør at overleppen trekkes uforholdsmessig høyt opp slik at tannkjøttet blir uvanlig synlig. Ved hjelp av to til fire injeksjoner kan dette forbedres betydelig.
   Varighet ca 3 mnd.

  • 2000,-

   Bestill time
  • Svettebehandling

   Botox blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer dermed overdreven svetting. Svettebehandling med Botox har en langvarig effekt.

  • 5450,-

   Bestill time
  • Azzalure light 1 område

   Også kalt "baby Botox" da mengden er mindre slik at ikke all mimikk i det behandlede området forsvinner men linjer og rynker blir mindre fremtredende. Har kortere varighet en vanlig Botox behandling.

  • 2000,-

   Bestill time
  • Azzalure lipflip

   LipFlip er en botox behandling, hvor man injiserer botolinumtoxin rundt leppemuskulaturen - orbicularis oris. Leppemuskulaturen slapper av og leppen ruller (flipper) opp. Dette er en perfekt behandling for de som ikke ønsker volum behandling som ved en filler, men kun definisjon ,som gir en illusjonen av at leppen er litt mer plumpet opp.
   Varighet ca 3 mnd.

  • 2000,-

   Bestill time
  • Aquagold Fine Touch (60min)

   The golden cocktail; dermal botox, filler og mesoterapi
   Aqua Gold ampullen har nanotynne nåler, belagt med 24 karat gull som gjør nålene kompatible med huden vår slik at næringsstoffene vi blander i ampullen lettere blir infusert i huden din. Dette er den hotteste kjendis behandlingen fra LA. Vi en skreddersyr en cocktail som inneholder en mengde vitaminer, mineraler, micro-næringsstoffer, litt botox og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,6 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget. Behandlingen gir fukt, forebygger akne og rosacea, motvirker svette/blankhet i ansiktet, og gir fantastisk glød og revitalisering av livløs og gusten hud. Dette er den ultimate rød løper behandlingen med et resultat som varer 3-6 måneder.

  • fra 5500-6500,-

   Bestill time