OM FACE IT

Face It hvem er vi?
Face It ble etablert i 1999 og åpent sin første klinikk i Frognerveien, og noen år senere ble Face It klinikk Sandvika etablert.
Face It har i alle år jobbet målrettet med å utvikle et helhetlig kvalitetskonsept innenfor hudpleie, negldesign, fotpleie og kosmetisk medisinsk behandling. Vår behandlingsmeny tilpasses sesonger og trender og vi skreddersyr en behandlingsplan som passer dine spesifikke behov. Vi jobber resultatorientert med alle hudproblemer men utfører også velværebehandlinger fra topp til tå dersom du trenger total avslapning og ny energi. Vi har i dag nærmere 15 dyktige medarbeidere fordelt på 2 avdelinger i Oslo og Sandvika.
Face It eies av VAMI AS som er 100% eid av Celina Midelfart.

Face It Klinikk /Face It Medical
I våre to klinikker er det en hyggelig og varm atmosfære der du kan slappe av i trygge hender. Våre terapeuter er under kontinuerlig faglig utvikling og går igjennom kvalitetsprogram som gjør at du møter trygghet og kompetansesterke terapeuter til enhver tid. Vårt team består av hud- og kroppsterapeuter, kosmetisk sykepleier, autoriserte fotterapeuter, og autorisert helsesekretær/kosmetisk medisinsk hudterapeut samt negldesignere. Våre klinikker samarbeider med leger i Oslo og Bærum så du kan være trygg på at du til enhver tid får best mulig tverrfaglig behandling.
Våre klinikksjefer har henholdsvis 30 og 20 års fartstid i bransjen og har bla bakgrunn som lærere/ledere ved Hudpleieakademiet AS i tillegg til internasjonal arbeidserfaring innen hudpleie og fra spabransjen.

Presentasjon ansatte:
Sandvika

Lene Gundersen-Er utdannet hud og kroppsterapeut ved Strømsbu VGS og 12 års erfaring bla som terapeut fra Solsiden Spa og Alles Beauty. På Face It Sandvika er hun en av våre avanserte seniorterapeuter og Ass. Klinikksjef. Lene har spesialisering innen microblading og var en av Norges første Dermalogica Eksperter.

Greta Barkauskiene-Vår eminente negldesigner fra Litauen støper gelenegler, gjør generelle manikyr behandlinger, gelelakk, fotpleie, voksing og farging/forming av bryn og vipper.

Emilie Hestnes-Er utdannet hud og kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet og har tidligere erfaring fra Norefjell og Kragerø spa. Emilie har spesialisering innen vippeextensions og er på god vei til å gjennomføre dermalogicas ekspertprogram.

Monika Doroz– Er utdannet hud og spaterapeut fra Polen der hun også har flere års erfaring fra spabransjen. Monika er en dyktig terapeut som er opptatt av både velvære og at du skal få en behandling tilpasset dine behov.

Dorontina Loki<-Fullfører siste året på Rud VGS og er snart ferdigutdannet hud og kroppsterapeut. Hun jobber som ekstrahjelp ved siden av skolen og har en lidenskap for make-up. Nicola Vendrell-Klinikksjef, kosmetisk medisinsk hudterapeut, autorisert helsesekretær med 20 års bransjeerfaring fra inn og utland bla fra Champneys Spa & Health Club, London, Artesia Spa Grand Hotel, Fagansvarliglærer ved Hudpleieakademiet og instruktør for dermalogica Norge. Hun utfører de fleste behandlinger fra topp til tå med spisskompetanse innen hudpleie, spabehandlinger og kosmetisk medisinsk behandling.

Frogner

Mariya Bogdanova-negldesigner fra Bulgaria med mer enn 11 års erfaring av avansert arbeid med all type av negler. De 3 seneste åren i Tyskland og har nå rask fått mange fornøyde neglekunder på Frogner.

Maren Reinhardsen -vår senest ansatte hud- og autorisert fotterapeut som flyttet til Oslo fra Kristiansand, der hun blant annet jobbet på Renates dagspa. Denne flinke og livlige jente utfører de fleste ansiktsbehandlinger, steller dine føtter, vokser, vipper/bryn, massasje og veileder deg gjerne til rett make up.

Sandra Lyngvær Fagerdal-en av våre mest avanserte seniorterapeuter utdannet i Trondheim og med 9 års erfaring av klinikk og spaarbeid. Dermalogica hudexpert, som utfører alle ansiktsbehandlinger med stor kunnskap og nøyaktighet, i tillegg spesialist på vippeextensions/vipper/bryn, voksing og massasje.

Anna-Karin Wahlgren -vår svenske klinikksjef, hudterapeut og massør med 30 års erfaring av hudpleiebransjen. Har drevet klinikk i Sverige og vært V. Ordfører i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Jobbet i mange år på Hudpleieakademiet i Oslo som faglærer og rektor. Utfører all hudpleiebehandling med spisskompetanse.

På begge klinikker treffer du;
Lise-Mette Strand – kosmetisk sykepleier og avansert Restylane og Botox behandler. Tidligere arbeidserfaring som kosmetisk sykepleier fra Nobel Clinic og Aleris.
Heidi Myrvang – autorisert fotterapeut, linergist og bowen terapeut. Heidi har fotterapispesialisering innen behandling av diabetes pasienter og driver egen klinikk i tillegg til faste dager på våre klinikker.

Kontakt oss

Ditt navn

E-post

Melding

Henvendelsen gjelder: