Medisinsk behandling

  • Restylane - linjer og rynker

   Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder.
   Restylane behandling brukes til å fylle opp linjer og rynker i ansiktet. Behandlet pasient får et umiddelbart resultat og mer naturlig, glattere utseende, synligere yngre i løpet av kort behandling.
   Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.
   Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.

  • Bestill time
  • Restylane®

   Face It Medical tilbyr flere ulike typer Restylane, ut fra ønsket resultat. Restylane benyttes for behandling av linjer, rynker og for økt volum/fylde. Bedøvelsekrem er inkludert i prisen. Fra 0,5 ml til 1 ml.

  • Fra kr 2490,- til 3490,-

   Bestill time
  • Perlane®

   Face It Medical tilbyr flere ulike typer Restylane behandling ut fra ønsket resultat. Perlane 1 ml, benyttes først og fremst på dype rynker/furer, eller på områder med behov for mer volum/fylde.
   Bedøvelsekrem er inkludert i prisen.

  • Kr 3 590,-

   Bestill time
  • Restylane Lip

   Benyttes for konturering, fylde og fuktighetsbehandling av leppene. Bedøvelsekrem er inkludert i prisen.

  • kr 3 590,-

   Bestill time
  • Restylane® vital

   Restylane Vital som er en effektiv behandling for fine linjer og oppstramming av huden.
   Skin booster anbefales som en kur av 3 behandlinger.
   Pris for kur a 3 kr 7000,- .
   Behandlingen kan gjerne kombineres med kjemisk peelbehandlingskur eller microneedling for bedre hudkvalitet og hudfornyelse. Spør din behandler om råd for hva som passer best for deg.

  • Fra kr 2 850,-

   Bestill time
  • Azzalure - Botulinumtoksin type A

   -Panne
   -Glabella - (sinnarynken mellom øynene)
   -Kråkeføtter - (ytterkanten av øynene)
   1 område kr 2490,-
   2 områder kr 3890,-
   3 områder kr 4990,-
   Ved behandling av panne kan man få et lite løft av øyenbryn. Alle ønsker om å se opplagt og imøtekommende ut, men dype furer og rynker rundt øyne, panne og mellom øynene bidrar til at mange ofte ser eldre, «streng», eller irriterte ut. Botox er en effektiv behandling som fjerner rynker nesten umiddelbart. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner og effekten varer i snitt 3–5 måneder. Botulinumtoksin Type A er verdens mest benyttede metode for fjerning av rynker og gir tilnærmet umiddelbart resultat. Etter flere års erfaring med rynkebehandling, har Botulinumtoksin Type A vist seg å være en svært effektiv og sikker behandling. I svært små doser injiseres Botulinumtoksin Type A inn i utvalgte små ansiktsmuskler for å få de til å slappe av, og hemme muskelsammentrekningene som skaper linjer og rynker. Behandlingen vil glatte ut rynker og fine linjer, og gi et uthvilt uttrykk i ansiktet.

  • Fra kr 2490,-

   Bestill time
  • «Gummy smile»

   «Gummy smile» betyr at man viser mye tannkjøtt når man smiler. Smilet gjør at overleppen trekkes uforholdsmessig høyt opp slik at tannkjøttet blir uvanlig synlig. Ved hjelp av to til fire injeksjoner kan dette forbedres betydelig.

  • Fra kr 2000,-

   Bestill time
  • Svettebehandling

   Botox blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer dermed overdreven svetting. Svettebehandling med Botox har en langvarig effekt.

  • Fra kr 4950,-

   Bestill time
  • Dermaceutic Milk Peel

   Milk Peel er en overfladisk peeling, uten nedetid. Peelingen innholder 50% glykolsyre-basert, 10% Melkesyre-basert og Salisylsyre med pH på 1,9. Peelen er velegnet til behandling av tidlig stadier av solskadet hud, fine linjer, grove porer og hudnupper, kombinert uren hud, og for å fremme en yngre hudstruktur. Etter behandlingen vil huden se friskere ut og ha mer glød.

  • Kr 1550,-

   Bestill time
  • Dermaceutic Cosmopeel

   Dette er en medium dyp peeling med relativt kort nedetid. Cosmo Peel er en TCA (20%) basert peeling som er velegnet til behandling av voksen, aldrende, solskadet hud, tap av elastisitet og kollagen, arr, rynker og usunn livsstil som har satt sitt preg. Cosmo Peel er også effetiv på strekkmerker.
   En behandling varer normalt i 15 – 30 minutter og består av flere trinn. Først renses huden og deretter påføres peelingen over hele ansiktet og blir liggende på i noen få minutter for å få effekt. Mens peelen ligger på vil klienten føle en lett kribling, noe som er tegn på at peelingen virker. Det er også vanlig å kjenne en varmefølelse i huden under peelingen. Når behandlingstiden er over påføres Cosmo Cream som vil gi en umiddelbar demping av kriblingen og varmefølelsen. Klienten går hjem med peelingen på huden og fjerner den selv etter 12 timer. Noen få dager etter behandlingen kommer en avflassing, noe som er normalt og ønsket.

  • Kr 2500,-

   Bestill time
  • Medisinsk microneedling - skinpen

   Metoden går ut på at kollagen-oppbyggingsprosessen stimuleres ved å prikke mange tusen små huller i underhuden. Ulike serum med mineraler og vitaminer jobbes inn i huden, som da kan penetrere lettere og dypere i huden. Underhuden vil da reagere på det med å lage nytt kollagent vev i en prosess som tar ca 4 uker. For oppfrisking av huden, oppstramming, redusering av fine linjer, behandling av dypere rynker, akne, arr og strekkmerke på kroppen. Anbefales som kur av 3-4 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom.
   Ansikt/hals kr 2500,-
   Kropp kr 3000,-

  • Kr 2500,-

   Bestill time
  • Mesoterapi

   En effektiv rynkereduserende behandling som revitaliserer huden gjennom mange små injeksjoner.
   Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, peptider, coenzymer, mineraler og antioksidanter, som stimulerer hudens fornyelse.
   For tørr, slapp, uelastisk, grov hud, rynker,ujevn hudtone, solskader,akne-arr.
   Behandlingen kan utføres på ansikt, hals, dècollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og på mage.
   Ansikt/hals kr 2500,-
   Ansikt/hals/dècollete kr 3500,-
   Ansikt/hals + 1 fokusområde kr 3500,-

  • Fra kr 2500,-

   Bestill time
  • Fjerning av kapillærer, stilkvorter med diatermi

   Med diatermi fjernes enkelt små , fine kapillærer i ansikt og på decollete.
   Små hudfliker,stilkvorter som er vanligst på hals, armhuler og i lysken kan også fjernes.
   Pris /område kr 550,-

  • Kr 550,-

   Bestill time
  • Konsultasjon med lege/sykepleier (20 min)

   Har du spørsmål eller problemer med huden? Ta kontakt med oss. Ved booking av kosmetisk/medisinsk behandling er konsultasjon inkludert i prisen.

  • Kr 500,-

   Bestill time