Medisinsk behandling

  • Restylane - linjer og rynker

   Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder.
   Restylane behandling brukes til å fylle opp linjer og rynker i ansiktet. Behandlet pasient får et umiddelbart resultat og mer naturlig, glattere utseende, synligere yngre i løpet av kort behandling.
   Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.
   Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.

  • Bestill time
  • Restylane®

   Face It Medical tilbyr flere ulike typer Restylane, ut fra ønsket resultat. Restylane benyttes for behandling av linjer, rynker og for økt volum/fylde. Bedøvelsekrem er inkludert i prisen. Fra 0,5 ml til 1 ml.

  • Fra kr 2850,- til 3500,- pr ml

   Bestill time
  • Restylane defyne®

   Face It Medical tilbyr flere ulike typer Restylane behandling ut fra ønsket resultat. Perlane 1 ml, benyttes først og fremst på dype rynker/furer, eller på områder med behov for mer volum/fylde.
   Bedøvelsekrem er inkludert i prisen.

  • Kr 3800,- pr ml

   Bestill time
  • Restylane kysse/ lips/volum

   Benyttes for konturering, fylde og fuktighetsbehandling av leppene. Bedøvelsekrem er inkludert i prisen.

  • fra kr 3 500,-

   Bestill time
  • Restylane® vital

   Restylane Vital som er en effektiv behandling for fine linjer og oppstramming av huden.
   Skin booster anbefales som en kur av 3 behandlinger.
   Pris for kur a 3 kr 7250,- .
   Behandlingen kan gjerne kombineres med kjemisk peelbehandlingskur eller microneedling for bedre hudkvalitet og hudfornyelse. Spør din behandler om råd for hva som passer best for deg.

  • Fra kr 2 850,-

   Bestill time
  • Azzalure - Botulinumtoksin type A

   -Panne
   -Glabella - (sinnarynken mellom øynene)
   -Kråkeføtter - (ytterkanten av øynene)
   1 område kr 2450,-
   2 områder kr 3890,-
   3 områder kr 4990,-
   Ved behandling av panne kan man få et lite løft av øyenbryn. Alle ønsker om å se opplagt og imøtekommende ut, men dype furer og rynker rundt øyne, panne og mellom øynene bidrar til at mange ofte ser eldre, «streng», eller irriterte ut. Botox er en effektiv behandling som fjerner rynker nesten umiddelbart. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner og effekten varer i snitt 3–5 måneder. Botulinumtoksin Type A er verdens mest benyttede metode for fjerning av rynker og gir tilnærmet umiddelbart resultat. Etter flere års erfaring med rynkebehandling, har Botulinumtoksin Type A vist seg å være en svært effektiv og sikker behandling. I svært små doser injiseres Botulinumtoksin Type A inn i utvalgte små ansiktsmuskler for å få de til å slappe av, og hemme muskelsammentrekningene som skaper linjer og rynker. Behandlingen vil glatte ut rynker og fine linjer, og gi et uthvilt uttrykk i ansiktet.

  • Fra kr 2450,-

   Bestill time
  • Svettebehandling

   Botox blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer dermed overdreven svetting. Svettebehandling med Botox har en langvarig effekt.

  • Fra kr 4950,-

   Bestill time
  • Litt generell råd for deg som ønsker dypere behandling av huden din

   Ønsker du en dypere fornyelse av huden din anbefaler vi at du forbehandler huden din med et hjemmeprogram med bla retinol i 4-6 uker forut for valgte medisinske behandling slik at din hud bedre tolerer behandlingen og for at ditt resultat skal bli så bra som mulig. Forbehandlingen avsluttes 1 uke før peel og påbegynnes igjen etter at huden har roet seg ned og sluttet å flasse.
   Det er viktig at du opplyser din behandler om andre behandlinger du har eller planlegger å utføre forut for din behandling og om andre sykdommer og medisinbruk slik at riktig behandling velges til din hud. Etter en behandling er det viktig at du følger alle etterbehandlingsråd og benytter de produkter som skal til for at huden heles og beskyttes godt. Den nye huden som kommer frem etter flassing er veldig sensitiv for sol, friksjon og kulde/varme og må beskyttes daglig med nok fuktighet og SPF 50.
   Dersom du får utført en medisinsk behandling av din hud skal du unngå aktiviteter som øker blodsirkulasjonen i minimum 48 timer slik at huden får tid til å roe seg ned og nyttiggjøre seg de produkter vi har tilført huden din for optimalt resultat og uten forlenget nedetid.
   Skal du kombinere forskjellige hudbehandlinger skal alltid peel, needling, generell hudpleiebehandling utføres først og mesoterapi/injeksjoner til sist slik at mesococktail/filler absorberes der vi ønske den skal virke i vevet.
   Avhengig av hudtype og kosttilskudd/medisinbruk vil det være litt nedetid etter injeksjonsbehandling. Hos enkelte kan det oppstå helt ufarlige blåmerker etter behandling, disse kan enkelt dekkes med mineralmake-up. Vi vil allikevel anbefale å utføre en injeksjonsbehandling minimum 2 uker før en spesialanledning da disse behandlingene peeker etter 7-14 dager og dersom det er behov for en korreksjon kan dette utføres innenfor en tidsramme som gjør at huden din tar seg best mulig ut. Etter en restylane eller botox behandlig setter vi opp en kontroll etter 14 dager og vurderer om det er behov for en korreksjon da det kan oppstå hevelse i forbindelse med behandling.
   Kombinasjonsbehandlinger som en kur (vanligvis 3-4 behandlinger over noen måneders tid) gir optimalt resultat. Våre terapeuter kombinerer hjemmeprogram med kjemiske peelinger, microneedling, mesoterapi, restylane og botox for hudfornyelse, utjevning av pigmentflekker, kollagenstimulering, oppstramming av hud, reduksjon av porer og arr, volum, glød og fuktighet. Vi kan også behandle områder på kropp, for eksempel armer, ben, mage, bryst, bikiniområdet, under armer.
   Dersom du ønsker en quickfix behandling som gir deg optimale resultater uten nedetid anbefaler vi en kombinasjon av fruktsyrepeeling sammen med intraceuticals oksygenbehandling.
   Vi anbefaler vår Face It Party Fix Facial eller Face It Anti-Age Complete på det varmeste.

   Ønsker du en uforpliktende konsultasjon hos vår kosmetiske sykepleier eller autorisert helsesekretær/kosmetisk medisinske hudterapeut eller våre hudterapeuter er du hjertelig velkommen til oss.
   Besøk gjerne våre instagram konto der vi har delt før og etterbehandlingsbilder av våre modeller.

  • Bestill time
  • Dermaceutic Milk Peel

   Milk Peel er en overfladisk peeling, uten nedetid. Peelingen innholder 50% glykolsyre-basert, 10% Melkesyre-basert og Salisylsyre med pH på 1,9. Peelen er velegnet til behandling av tidlig stadier av solskadet hud, fine linjer, grove porer og hudnupper, kombinert uren hud, og for å fremme en yngre hudstruktur. Etter behandlingen vil huden se friskere ut og ha mer glød.

  • Kr 1550,-

   Bestill time
  • Medisinsk microneedling - dermapen

   Metoden går ut på at kollagen-oppbyggingsprosessen stimuleres ved å prikke mange tusen små huller i underhuden. Ulike serum med mineraler og vitaminer jobbes inn i huden, som da kan penetrere lettere og dypere i huden. Underhuden vil da reagere på det med å lage nytt kollagent vev i en prosess som tar ca 4 uker. For oppfrisking av huden, oppstramming, redusering av fine linjer, behandling av dypere rynker, akne, arr og strekkmerke på kroppen. Anbefales som kur av 3-4 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom.
   Ansikt/hals kr 2500,-
   Kropp fra kr 3000,-

  • Kr 2500,-

   Bestill time
  • Meline kjemisk peel for pigmentforandringer

   Meline har peelinger tilpasset pigmentbehandling for både lys og etnisk hud. Peelingen kan utføres uten forbehandling men resultatene blir best dersom man kombinerer behandlingen med Meline hjemmeprogram som en kur over 3-4 mnd. Det er lite nedetid etter behandlingen, umiddelbart etter behandling blir huden oppstrammet med en fin glød. Etter 2-3 dager begynner huden å flasse lett, og det vedvarer opptil 7 dager. 60 min. (Sandvika)

  • Pris kr 1895,-

   Bestill time
  • Meline spot peel

   Meline har spotpeeling tilpasset pigmentbehandling for både lys og etnisk hud. Peelingen kan utføres uten forbehandling men resultatene blir best dersom man kombinerer behandlingen med Meline hjemmeprogram som en kur over 3-4 mnd. Fin på spesifikke flekker som f.eks. håndbaken. Det er lite nedetid etter behandlingen, umiddelbart etter behandling blir huden oppstrammet med en fin glød. Etter 2-3 dager begynner huden å flasse lett, og det vedvarer opptil 7 dager. 30 min (Sandvika)

  • Kr 895,- pr område

   Bestill time
  • Medical Mesoterapi

   En effektiv rynkereduserende behandling som revitaliserer huden gjennom mange små injeksjoner.
   Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, peptider, coenzymer, mineraler og antioksidanter, som stimulerer hudens fornyelse.
   For tørr, slapp, uelastisk, grov hud, rynker,ujevn hudtone, solskader,akne-arr.
   Behandlingen kan utføres på ansikt, hals, dècollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og på mage.
   Ansikt/hals kr 2500,-
   Ansikt/hals/dècollete kr 3500,-
   Ansikt/hals + 1 fokusområde kr 3500,-

  • Fra kr 2500,-

   Bestill time
  • Medical Mesoterapi for øyepartiet

   En effektiv rynkereduserende behandling som revitaliserer huden gjennom mange små injeksjoner.
   Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, peptider, koenzymer, mineraler og antioksidanter, som stimulerer hudens fornyelse. Vi kan effektivt redusere linjer og hevelser rundt øyepartiet samt stramme opp huden. Super å kombinere sammen med kjemiskpeel for øyepartiet for optimale resultater.

  • Kr 1550,-

   Bestill time
  • Murad Retinol peel

   Retinol stimulerer i det dypere hudlaget til cellefornyelse som gir huden mer glød, jevnere, strammere og glattere hud. Retinol behandler hyperpigmentering,uren og fet hud og forbedrer akne arr og solskadet, trøtt og slapp hud. I tillegg reduseres store porer. Alene men i kombinasjon med fruktsyrer kan det forventes flassing og rødhet i huden like etter behandlingen men resultatet blir en frisk hud med sunn glød. Denne behandlingen gir godt resultat på solskadet hud.

  • Kr 1595,-

   Bestill time
  • Innoaesthetics light kjemisk peel

   En lett kjemisk peeling som gir huden fornyelse, glød, jevner ut pigmentforandringer uten mye nedetid og flassing. Denne peelingen kan kombineres med andre medisinske behandlinger som microneedling, mesoterapi, restylane og botox. Denne behandlingen krever ikke mye forbehandling av huden. 40 min (Sandvika)

  • Kr 1550,-

   Bestill time
  • Innoaesthetics medium kjemisk peel

   Denne behandlingen gir dypere fornyelse av huden, oppstramming, utjevning av pigmentforandringer og glød. Med denne behandlingen krever det at huden din er forbehandlet med retinol i minimum 4-6 uker før behandling. Forbehandlingen avsluttes 1 uke før peel og påbegynnes igjen etter at huden har roet seg ned og sluttet å flasse. Nedetid fra 5-14 dager. For en godt tilvendt hud kan denne behandlingen kombineres med needling, mesoterapi, restylane og botox. 40 min. (Sandvika)

  • Kr 1950,-

   Bestill time
  • Innoaesthetics kjemisk peel for øyepartiet

   Denne behandlingen gir lett til medium fornyelse av huden over og under øynene. Hjelper på tekstur, linjer og virker oppstrammende. Krever forbehandling med retinol øyekrem i 4-6 uker før behandling. Forbehandlingen avsluttes 1 uke før peel og påbegynnes igjen etter at huden har roet seg ned og sluttet å flasse. Nedetid ca. 3-5 dager med lett flassing rundt øyepartiet. Denne peelingen kan kombineres med andre medisinske behandlinger som microneedling, mesoterapi, restylane og botox for oppstramming og fornyelse av huden rundt øyepartiet. (Sandvika)

  • 895,-

   Bestill time
  • Innoaesthetics medium kjemisk spot peel

   En effektiv TCA peeling som gir dypere fornyelse av huden. Brukes gjerne på standhaftige pigmentflekker som sitter i dybden, eller lokalt på dype rynker. Med denne behandlingen krever det at huden din er forbehandlet med retinol i minimum 4-6 uker før behandling. Forbehandlingen avsluttes 1 uke før peel og påbegynnes igjen etter at huden har roet seg ned og sluttet å flasse. Nedetid ca. 14 dager. Denne peelingen gir kraftig avskalling og det er viktig at du er nøye med etterbehandlingsprodukter og solkrem. (Sandvika)

  • Lite område kr 895,- Medium område kr 1500,- Større område kr 1950,-

   Bestill time
  • Elixir ekspress fruktsyrepeeling

   Fruktsyrepeelingen er syre fremstilt fra glycolsyre. Behandlingen gir en glattere, friskere hud med fin glød. Fruktsyrepeeling motvirker pigmentforandringer og solskader, uren hud og virker forminskende på porer. Huden vil føles «freshere». Egner seg for alle hudtyper, samt acne og problemhud. Peelingen finnes i ulike styrkegrader og tilpasses din hud. (Sandvika)

  • Kr 995,-

   Bestill time
  • Elixir Mandelsyre Peel

   Mandelsyre peeling passer for deg som ikke har gjort kjemisk peeling før. Den er effektivt på acne og fet hud med hudormer da mandelsyre virker antibakteriell og talghemmende. Den er også trygg å bruke på Rosacea og sensitiv hud, pga molekylenes størrelse virker den mindre irriterende på huden enn andre syrer. Mandelsyre peelingen gir deg en myk og glatt hud umiddelbart etter behandlingen minimalt med rødhet, lysner mørke flekker, forbedrer hudtonen og spensten, behandler inflammasjon i huden forbundet med pigmentering og acne,reparerer solskader og glatter ut fine linjer. For best resultat anbefales en kur på 6 ganger. Den utføres da hver 2 – 4 uke. (Sandvika)

  • Kr 1550,-

   Bestill time
  • Mandelpeel med Retinex (a-vitamin)

   Både Elixir glycol og mandelsyre peeling kan kombineres med 0,5% retinol for en mer dyptgående og raskere effekt. Retinol stimulerer i det dypere hudlaget til cellefornyelse som gir huden mer glød, jevnere, strammere og glattere hud. Retinol behandler hyperpigmentering,uren og fet hud og forbedrer akne arr og solskadet, trøtt og slapp hud. I tillegg reduseres store porer. Alene men i kombinasjon med fruktsyrer kan det forventes flassing og rødhet i huden like etter behandlingen men resultatet blir en frisk hud med sunn glød. Denne behandlingen gir godt resultat på solskadet hud.
   Anbefales som en kur av 6 behandlinger. (Sandvika)

  • Kr 1595,-

   Bestill time